Over WintersportCanadaAmerika.nl

Mythes doorprikken en inspireren
Door de jaren heen merkte WintersportCanadaAmerika.nl dat er nogal wat mythes bestaan over skiën in Noord-Amerika. Te duur, te ver, te hoog of alleen voor skicracks. Onzin, vinden zij! Ze zijn overal geweest en ze vinden die beeldvorming onjuist. Zo hoeft een week skiën in Canada, inclusief vlucht, niet duurder te zijn dan een week in bijvoorbeeld Val Thorens of Ischgl. Dankzij de directe vluchten is de reistijd ook niet veel langer dan een autoreis naar een Europese skibestemming. Ze hebben dit podium gecreëerd om hun ervaringen, insidertips en reisverhalen te kunnen delen. Daarnaast is er ruimte voor gastblogs en besteden ze aandacht aan hele praktische informatie zoals bagage, visa, klimaat en verkeersregels.

Annuleringsvoorwaarden
WintersportCanadaAmerika is aangesloten bij SGR en draagt zorg dat jij veilig op reis kan naar Canada. Op de corona-informatiepagina vind je meer informatie over de voorwaarden.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Reizen op maat

Op WintersportCanadaAmerika.nl zijn geen kant-en-klare pakketten voor skireizen naar Noord-Amerika te vinden. Wel bestaat de mogelijkheid een offerte op te vragen. Een skivakantie naar Canada (of Amerika) boek je namelijk niet zomaar online. 95% van de reizen is maatwerk, dus hebben ze graag persoonlijk contact om precies te weten wat de wensen en verwachtingen zijn. De reisorganisatie is al sinds 1978 actief in het organiseren van wintersportvakanties, toenmalig alleen in Frankrijk, en is sinds 2007 ook specialist in wintersportreizen naar Canada. Laat je adviseren door een van de specialisten die uit eigen ervaring vertelt. Bij vragen heb je meestal direct, maar altijd binnen een dag een reactie terug. De reizen van WintersportCanadaAmerika.nl zijn scherp geprijsd en ze hebben een gigantisch aanbod voor wintersportbestemmingen in Canada en Amerika.

Bij WintersportCanadaAmerika.nl krijg je nu de mogelijkheid om een reis die je nu boekt gratis te annuleren tot 1 oktober 2021, waarbij je 100% je geld terug krijgt. Meer informatie hierover vind je op de website.

Contactgegevens

WintersportCanadaAmerika.nl
De Lairessestraat 62 hs
1071 PD  Amsterdam
020 211 7818.
info (at) WintersportCanadaAmerika.nl

WintersportCanadaAmerika

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.