Over Buro Scanbrit

Al 16 keer werd Buro Scanbrit uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor vakanties naar Noordwest-Europa, maar ook voor reizen naar Canada kun je bij deze reisspecialist terecht! Net als in Scandinavië is een wintervakantie in Canada meer dan skiën alleen. De uitgestrekte natuur is perfect voor avontuurlijke activiteiten. Van huskytocht door de poedersneeuw tot sneeuwschoenwandeling met uitzicht op de bergtoppen. Dankzij de jarenlange ervaring met de échte winterbeleving in Scandinavië heeft Buro Scanbrit een geweldig aanbod van wintervakanties in Canada weten te ontwikkelen. Hierdoor ben jij verzekerd van een goed georganiseerde reis, persoonlijk advies en een aantrekkelijke prijs.

Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden van Buro Scanbrit vind je hier.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Buro Scanbrit
Hogehilweg 6
1101 CC Amsterdam
info@buroscanbrit.nl
020 – 462 10 40

Buro Scanbrit

 

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.