Reisorganisaties


Alle touroperators op de website van Sneeuwzeker Deals zijn aangesloten bij SGR

Doets Reizen
Doets Reizen organiseert reizen naar de Canada (en IJsland en de USA) die verrassen – en dat al sinds 1981! De missie? Werk uit handen te nemen, en je zo optimaal te laten genieten van bijzondere belevenissen en onverwachte hoogtepunten. De reisspecialisten spreken allemaal uit eigen ervaring.

↠ Bekijk hier de deals en contactinformatie van Doets Reizen

Oad
Oad is een van de oudste touroperators van Nederland. Ook voor komend wintersportseizoen heeft de touroperator besloten om exclusieve wintersportreizen naar Canada aan te bieden. Betrouwbaar, jarenlange ervaring, comfort en dat allemaal voor een goede prijs. Dat is reizen met Oad!

↠ De contactgegevens en alle deals van Oad kun je hier vinden

Reisorganisaties

WintersportCanadaAmerika
Reisverslagen en praktische tips over wintersport in Canada (en de VS)… Dat vind je op WintersportCanadaAmerika.nl. Deze website is een inspiratieplatform voor skiën in Noord-Amerika en profileert zich sinds 2010 als skispecialist op dit continent. En de reizen? Die maakt de touroperator op maat, zodat het altijd past bij jouw wensen!

↠ De deals en contactgegevens van WintersportCanadaAmerika vind je hier

NBBS Reizen
Sinds 1927 is NBBS Reizen gespecialiseerd in het ontwikkelen van reizen op maat. De reiservaring van de specialisten en jouw persoonlijke wensen worden samengesmolten tot een mooie reis die aansluit op jouw verwachtingen en budget. Een wintervakantie naar Edmonton en Jasper in Canada boek je met een gerust hart bij NBBS Reizen.

↠ Lees verder voor de pakketreizen en contactgegevens van NBBS Reizen

Reisorganisaties

GoCanada
De medewerkers van GoCanada noemen zichzelf echte Canadakenners. Elke uithoek van het grote land is bezocht, zodat ze jou kunnen voorzien van de beste informatie. Meerdere keren per jaar gaan ze terug om nieuwe plekken te ontdekken. Laat je reis dus aan de kenners over en je gaat optimaal genieten van de Canadese winter.

↠ Lees verder voor meer informatie over GoCanada

De Jong Intra Vakanties
Een hele fijne vakantie, dat wensen zij iedereen toe. Vanaf 1972 is de Jong Intra Vakanties al een specialist in het samenstellen van vakanties. Vakantie is een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin je volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Zij helpen jou daar graag bij.

↠ Meer over de touroperator en de pakketten vind je hier

Reisorganisaties

Tioga Tours
De reisspecialisten van Tioga Tours weten alles over reizen naar Canada (en Amerika) en stellen al meer dan 20 jaar reizen samen. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, gaan de medewerkers regelmatig op studiereis. Je kunt het boeken van jouw wintersportvakantie naar Canada gerust overlaten aan de specialisten en genieten van het vooruitzicht.

↠ Lees verder voor meer informatie over Tioga Tours

Buro Scanbrit
Al jaren staat Buro Scanbrit bekend als dé specialist voor reizen naar Groot Brittannië en Scandinavië, maar ook wintersportreizen naar Canada behoren tot hun expertise. Dankzij de kennis van de reisspecialisten van Buro Scanbrit ben jij verzekerd van een goed georganiseerde reis en een aantrekkelijke prijs.

↠ Bekijk de deals en contactgegevens van Buro Scanbrit 

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer