Over Sneeuwzeker Deals

Sneeuwzeker Deals is een initiatief en project van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met Explore Edmonton, Edmonton International Airport, Tourism Jasper, KLM en Travel Alberta. Met de Sneeuwzeker Deals willen wij een nieuwe dimensie geven aan het begrip wintersport, namelijk in de prachtige gebergten van de Canadian Rockies. Dit gebied kenmerkt zich door de sneeuwzekere pistes die je er vanaf half november tot eind april kunt vinden. In samenwerking met verschillende Nederlandse touroperators hebben we pakketten samengesteld die jou de kans geven op een unieke wintersportervaring in Canada met ons motto: ‘Your powderflight to the Canadian Rockies’.

Contact
Wil je meer informatie over het Sneeuwzeker Deals project of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de touroperators kan je ons bereiken op edmonton [at] zappergroup.com.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten

Deze openingstijden gelden ook voor de chatfunctie op de website. Na 18:00 uur of in de weekenden komt een werknemer van Sneeuwzeker Deals de eerst volgende werkdag terug op jouw vraag.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van Sneeuwzeker Deals, beschermde handelsnaam van de Zapper Group bv. De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Sneeuwzeker Deals is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van Sneeuwzeker Deals zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende touroperator.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De mooiste toekomstige reismogelijkheden van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en lokaal vervoer altijd inbegrepen!
  • Comfortabel vliegen met KLM van Amsterdam naar Edmonton International Airport
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta
  • Alleen via SneeuwzekerDeals.nl: gratis eigen ski’s of snowboard mee!

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer