Privacybeleid

SneeuwzekerDeals.nl neemt jouw privacy serieus en handelt volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Graag informeren wij je hier over ons Privacybeleid welke van toepassing is op jouw persoonsgegevens.

1. Privacybeleid SneeuwzekerDeals.nl
SneeuwzekerDeals.nl is een handelsnaam van Zapper Group bv (KvK-nummer 68245947) in samenwerking met KLM, Explore Edmonton, Tourism Jasper en Edmonton International Airport. Middels onze website informeren en inspireren wij bezoekers over de wintersportmogelijkheden naar Canada. Bij het aanvragen van een offerte voor een reis naar Edmonton en Jasper verwerken wij jouw persoonsgegevens die wij verstrekken aan de betreffende touroperators. In sommige gevallen worden deze gegevens ook gedeeld met andere organisaties.

2. Wat zijn persoonsgegevens?
Indien je via SneeuwzekerDeals.nl een reis aanvraagt of contact met ons hebt, dan verzamelen wij jouw persoonsgegevens – informatie die iets over jou vertelt of die met jou in verband kan worden gebracht. Hierbij kun je denken aan naam, e-mailadres of telefoonnummer, maar ook het IP-adres van jouw computer, tablet of smartphone.

3. Zo gaan wij om met jouw gegevens

Omdat de waarborging van persoonsgegevens van groot belang is, gaan wij zorgvuldig om met deze privacygevoelige informatie en zorgen wij ervoor dat deze goed beveiligd is. Wij houden ons aan de eisen van privacywetgeving, wat betekent:

  • wij vermelden duidelijk voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • beperken het verzamelen hiervan tot alleen de gegevens die wij nodig hebben voor het doel waarvoor ze worden gebruikt;
  • bij het aanvragen van een offerte is het noodzakelijk dat wij voor voor het leveren van deze dienst je gegevens delen met de betreffende touroperator;
  • dat wij jouw gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit nodig is voor het uitvoeren van de gevraagde dienst of wanneer wij hier wettelijk toe verplicht zijn;
  • in het geval dat wij jouw persoonsgegevens delen met andere organisaties, maken wij duidelijke afspraken waarin duidelijk blijkt dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden zullen worden gebruikt;
  • wij slaan jouw gegevens alleen op zolang deze nodig zijn voor het doel waarvoor zij verkregen zijn;
  • dat jij ten alle tijden het recht hebt om jouw gegevens op te vragen, te wijzigen of te laten verwijderen.

4. Gebruik van jouw persoonsgegevens

Bezoek je onze website, dan verzamelen wij ook jouw browse gegevens, dit noemen wij cookies. Vraag je via onze website een offerte aan voor een reis naar Canada, dan verzamelen wij ook jouw persoonsgegevens welke wij delen met de betreffende touroperator.

Bij een aanvraag verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Informatie die je zelf hebt ingevuld in het opmerkingenveld bij het aanvragen van een offerte
  • technische meetgegevens van jouw computer, tablet of smartphone;
  • dit kan zijn: IP-adres, MAC-adres, cookies en jouw surfgedrag

Vraag je geen offerte aan maar bezoek je wel onze website, dan verwerken wij alleen:

  • technische meetgegevens van jouw computer, tablet of smartphone;
  • dit kan zijn: IP-adres, MAC-adres, cookies en jouw surfgedrag

Bij het verzamelen en combineren van jouw persoonsgegevens maken wij gebruik van cookies. Dit heet ook wel ‘profilering’ en doen wij om jou zo gericht mogelijk interessante en relevante informatie te kunnen sturen.

5. Met dit doel verzamelen wij jouw gegevens

  • je aanvraag voor een offerte in behandeling te kunnen nemen en door te sturen naar de betreffende touroperator;
  • om met jou te kunnen communiceren;
  • het monitoren van statistieken, waaronder de performance van een bepaalde reis (interesse en boekingen), website bezoek en social media gebruik;
  • voor marketingdoeleinden: wij kunnen jouw gegevens gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven, aanbiedingen of reclame uitingen. Om te kunnen weten wat voor jou relevant is, gebruiken wij automatische hulpmiddelen om jouw persoonlijke informatie te analyseren. Dit doen wij bijvoorbeeld als je onze website of social media bezoekt of een nieuwsbrief opent.
  • Wij kunnen deze persoonsgegevens gebruiken om je op social media of website interessante en relevante informatie te laten zien. Dat wil zeggen, wij gebruiken de resultaten van onze analyse om onze marketingactiviteiten af te stemmen op jouw interesses en voorkeuren. Dit doen wij o.a. door middel van Facebook’s Custom Audience-programma waarmee wij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen wanneer je gebruikmaakt van Facebook. Daarnaast kunnen wij ook andere social media kanalen gebruiken.

6. Verstrekking aan derden

Bij het aanvragen van een offerte voor een reis naar Canada verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden; in dit geval de betreffende touroperator waarvan jij de offerte aanvraagt. Zo maken wij gebruik van een mailingsysteem die jouw aanvraag doorstuurt naar de reisorganisatie. Bij het verstrekken van jouw gegevens aan derden zorgen wij er d.m.v. een overeenkomst voor dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Hierin staat ook dat jouw gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn. Mocht het nodig zijn, dan zijn wij verplicht jouw gegevens te delen met de overheid.

Voor het versturen van nieuwsbrieven en advertenties delen wij gegevens met bedrijven die ons hiermee helpen. In dit geval delen wij alleen de persoonsgegevens die hiervoor nodig zijn.

7. Jouw persoonsgegevens bekijken, wijzigen of verwijderen

Wil jij weten welke gegevens wij van jou hebben verwerkt, dan kun je deze opvragen. Ook als je jouw gegevens wilt wijzigen of laten verwijderen dan is dat mogelijk. In dat geval dien je schriftelijk een verzoek in te dienen. Je kunt met ons contact opnemen omtrent deze privacyverklaring via onderstaande contactgegevens:

• Zapper Group bv

E-mailadres: privacy@zappergroup.com

• Telefoonnummer: 020 – 320 76 88

• Post: Silodam 183, 1013 AS Amsterdam

Heb jij toestemming gegeven om jouw gegevens te verwerken, dan wijzen wij je er op dat deze toestemming ten alle tijden kan worden ingetrokken. Dit kun je doen door te mailen naar bovenstaand e-mailadres. Mocht je vragen of een klacht hebben, dan kun je daarover natuurlijk ook contact met ons opnemen. Mocht je er desondanks met ons niet uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder – de Autoriteit Persoonsgegevens – op grond van de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.