Over Avila Reizen

Avila Reizen staat voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in de kleinste details, een enthousiast en deskundig team, uitstekende contacten en boven alles een ongekende passie voor ‘ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel’, reizen waarbij exploreren en ontspannen hand in hand gaan. De reisspecialisten van Avila zijn voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen: ze bezoeken wereldwijd beurzen, testen bijzondere accommodaties uit en maken kennis met lokale experts. Dit alsmaar groeiende netwerk zorgt ervoor dat zij jou kunnen blijven verrassen met unieke ervaringen. Tijd is de ultieme rijkdom in onze drukke maatschappij. Reizen biedt ons de mogelijkheid om te ontsnappen aan het alledaagse. Om onze horizon te verbreden, andere culturen te leren kennen en ons onder te dompelen in luxe en comfort. Wanneer je samen met je partner, kinderen, kleinkinderen of goede vrienden reist, bouw je herinneringen op waar je een leven lang samen aan terug zult denken. Bij Avila Reizen beseffen ze hoe waardevol die momenten zijn en gaan ze tot het uiterste om jouw dromen te verwezenlijken.

Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden van Avila Reizen vind je hier.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Avila Reizen
Nassaulaan 2
2011 PC Haarlem
info@avilareizen.nl
+31 (0) 23 221 08 00

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.