Luchthaventransfer Edmonton

Wanneer je een reis aanvraagt via Sneeuwzeker Deals waarbij een shuttleservice inclusief is, dan zal deze uitgevoerd worden door SunDog Transportation and Tours. Met een comfortabele bus word je in ongeveer 4,5 uur vanaf Edmonton naar Jasper gebracht.

Bij aankomst op zaterdag

Kom je op zaterdag aan en reis je direct door naar Jasper? Dan kan je gebruikmaken van de speciale shuttleservice die direct aansluit op de KLM-vlucht. Op zaterdag komt de vlucht van KLM om 11:50 (lokale tijd) aan op Edmonton International Airport. De shuttle vertrekt om 13:30 vanaf de luchthaven.

Bij aankomst op donderdag

Kom je op donderdag aan? Dan verblijf je eerst een nacht in Edmonton en kan je de dag erna gebruikmaken van de shuttleservice die om 15.15 uur vanaf de luchthaven vertrekt. Je hebt ook de mogelijkheid om in het centrum van de stad of bij de West Edmonton Mall op te stappen. Het actuele reisschema van deze reis vind je op de website van SunDog Transportation and Tours.

Terugreis

De shuttleservice van Jasper naar Edmonton vertrekt op donderdag en zaterdag om 07.00 uur ’s morgens uit Jasper.

Goed om te weten: 

  • Aan boord van de shuttlebus mag je één stuk bagage en één stuk handbagage meenemen. Heb je jouw eigen ski’s of snowboard mee? Dan mogen die ook gratis mee aan boord.
  • Zorg dat je 15 minuten van tevoren op de ophaallocatie aanwezig bent.
Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.