Vluchtinformatie KLM

KLM vliegt deze winter ook weer naar Edmonton. KLM heeft het volgende vluchtschema voor winter 2022/2023 naar Edmonton International Airport:

Tot en met 29 oktober 2022 is het schema als volgt:

Heenvlucht op donderdag en zaterdag
Vertrek Amsterdam om 12:25 uur – aankomst Edmonton om 16:40 uur (KL679) | Tussenstop op Calgary

Terugvlucht op donderdag en zaterdag
Vertrek Edmonton om 17:50 uur – aankomst Amsterdam om 10:35 uur (KL679) | Rechtstreekse nachtvlucht zonder tussenlanding

Vanaf 30 oktober 2022 gaat het vluchtschema er als volgt uitzien:

Heenvlucht op dinsdag, donderdag en zondag
Vertrek Amsterdam om 12:25 uur – aankomst Edmonton om 16:40 uur (KL679) | Tussenstop op Calgary

Terugvlucht op dinsdag, donderdag en zondag
Vertrek Edmonton om 17:50 uur – aankomst Amsterdam om 10:35 uur (KL679) | Rechtstreekse nachtvlucht zonder tussenlanding

KLM vliegt met een Airbus A330-300. Aan boord kun je uiteraard gebruikmaken van de inflight entertainment en worden er maaltijden geserveerd. Boek je jouw wintersportvakantie via een van de touroperators die vermeld staan op SneeuwzekerDeals.nl, dan is naast 1 stuks ruimbagage ook het gratis meenemen van je eigen ski’s of snowboard aan boord ook (gratis) inbegrepen. Uiteraard kun je via de website van KLM ook een ticket boeken naar Edmonton, dan betaal je apart voor je ruimbagage en moet je bijbetalen voor het meenemen van je wintersportuitrusting.

Bekijk alle informatie over de KLM-vlucht naar Edmonton

Verklein jouw ecologische voetafdruk

Vliegtuigen worden steeds zuiniger, maar nog steeds produceren ze een hoeveelheid CO2. Er zijn verschillende opties om de CO2-uitstoot nog verder te compenseren om zo jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Tijdens het boeken van je reis kan je bijvoorbeeld je CO2-uitstoot compenseren door je aan te sluiten bij het CO2ZERO-plan van KLM (dit kost voor een retourticket Edmonton ongeveer €10,50) of een bedrag te betalen aan GreenSeat of Trees for All. Genieten van een verre reis is belangrijk, maar iets terug doen voor het milieu is ook belangrijk.

Wist je trouwens dat skigebied Marmot Basin ook actief bezig is om de impact van het skiën op het milieu zo min mogelijk te laten zijn en de omstandigheden voor de flora en fauna zo optimaal mogelijk te houden? Op deze pagina lichten we kort toe hoe Marmot Basin en Jasper National Park omgaan met ecologische initiatieven.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.