Vluchtinformatie KLM

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam (AMS) vlieg je in slechts 8,5 uur rechtstreeks met KLM naar Edmonton International Airport (YEG), de gateway naar de Canadese Rockies! Boek je jouw wintersportvakantie op SneeuwzekerDeals.nl, dan zijn 1 stuks ruimbagage + eigen ski- of snowboardmateriaal standaard bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kun je via de website van KLM een ticket boeken naar Edmonton! Dat kan al v.a. €701 p.p.

Boek nu direct jouw KLM-vliegticket naar Edmonton

Vliegtijden
Op dinsdag donderdag en zondag stap je in Amsterdam aan boord van een Airbus A330-200 van KLM die je comfortabel naar Edmonton vliegt. De afstand bedraagt 6955 km en aan boord kun je uiteraard gebruikmaken van de inflight entertainment en worden er maaltijden geserveerd. Vertrektijd in Amsterdam is 14.30 uur. Je komt in Edmonton aan om 15.30 uur lokale tijd.

Verklein jouw ecologische voetafdruk

Vliegtuigen worden steeds zuiniger, maar nog steeds produceren ze een hoeveelheid CO2. Doordat je bij een reis geboekt via Sneeuwzeker Deals automatisch kiest voor een rechtstreekse vlucht, bespaar je sowieso al een grote hoeveelheid CO2-uitstoot door niet over te stappen tijdens de vliegreis. Daar houdt het echter niet bij op. Er zijn verschillende opties om de CO2-uitstoot nog verder te compenseren om zo jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Na het boeken van je reis kan je bijvoorbeeld je CO2-uitstoot compenseren door je aan te sluiten bij het CO2ZERO-plan van KLM (dit kost voor een retourticket Edmonton ongeveer €10,50) of een bedrag te betalen aan GreenSeat of Trees for All. Genieten van een verre reis is belangrijk, maar iets terug doen voor het milieu is ook belangrijk.

Wist je trouwens dat skigebied Marmot Basin ook actief bezig is om de impact van het skiën op het milieu zo min mogelijk te laten zijn en de omstandigheden voor de flora en fauna zo optimaal mogelijk te houden? Op deze pagina lichten we kort toe hoe Marmot Basin en Jasper National Park omgaan met ecologische initiatieven.

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer