Culinair

Met een eindeloos aanbod van bekroonde chef-koks, is het duidelijk waarom onafhankelijke restaurants het goed doen in Edmonton. Van gebak geserveerd in een van ’s werelds beste bakkerijen, The Duchess Bake Shoppe, tot ‘boer-tot-tafel’-ervaringen bij RGE RD, Edmonton heeft veel te bieden als het gaat om culinaire hoogstandjes. Ga in de Downtown-wijk bijvoorbeeld naar Bundok voor een maaltijd gemaakt van Canadese ingrediënten of ga naar Alchemy Bar voor een elegante avond. Voor authentieke culinaire ervaringen ga je naar Biera, hier kun je genieten van bekroonde smaken en vers gebrouwen ambachtelijk bier. En na een heerlijk diner kun je een slaapmutsje nemen bij Bar Clementine, waar je de meest creatieve cocktails van de stad vindt.

Lokale favorieten

Waarom zou je alleen je eten proeven als je ook kan gaan voor een gehele Canadese culinaire ervaring? Bij Pei Pei Chei Ow ben je hiervoor aan het goede adres. Scott Iserhoff is de chef die hier voor je kookt met een blend van de traditionele en moderne inheemse keuken. In zijn koken wordt Scott geïnspireerd door het land, het leven en de seizoenen. Hij heeft een grote waardering voor de weg die het voedsel aflegt van het land naar het bord en dat proef je! Of je nu een doorgewinterde pro bent of een beginnende ‘foodie’, Get Cooking biedt lessen in een ontspannen en intieme setting. Van Thais tot Italiaans, Franse bistro en meer, Get Cooking heeft zeker een les die bij je past. Zie waar de ‘van boer tot bord’-beweging echt over gaat bij Prairie Gardens Adventure Farm, of geniet van een diner aan de lange tafel in The Old Red Barn. En dat is nog maar het begin!

Explore Edmonton Discount Passes

Zodra je aankomt, leer je de ongelooflijke lokale bedrijven van de stad kennen met de Explore Edmonton Discount Passes. Claim unieke deals met digitale spaarpassen die je kunt gebruiken op de beste plekken Edmonton te bieden heeft – bovendien is het volledig gratis om je aan te melden. Ontdek legendarische lokale restaurants met de Explore Edmonton Downtown Dining Pass of de Explore Edmonton Old Strathcona Dining Pass. Ervaar vervolgens de hoppende brouwerijen van de stad met de Explore Edmonton Brewery Pass.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.