Edmonton International Airport

Luchthaveninformatie
Jouw Canadese winteravontuur begint op Edmonton International Airport (YEG), dat 30 km ten zuiden van de stad ligt. Op de luchthaven kun je direct jouw huurauto ophalen, in de SunDog Tours shuttle naar Jasper National Park stappen en natuurlijk de reis naar Edmonton vervolgen. Wil je gebruikmaken van het ov, dan kun je kiezen tussen de Edmonton Skyshuttle (handige verbinding naar diverse hotels in het centrum) of bus 747 die je in verbinding brengt met het lokale busnetwerk en het netwerk van de lightrail. Met het ov reis je in ongeveer 1,5 uur naar het centrum van de stad. Met de huurauto doe je hier ongeveer 40 minuten over.

Winkelen en dineren

Op het vliegveld van Edmonton kun je je prima vermaken voor of na een lange vlucht. Je vindt er verschillende shops en restaurants zoals Outdoor Edmonton, waar je alvast je warme winterkleding kan inslaan, of restaurant Wok Box voor als je een beetje trek hebt gekregen na al die frisse winterlucht en al dat skiën over adembenemende pistes. Klik hier voor alle actuele shops en restaurants.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De mooiste toekomstige reismogelijkheden van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en lokaal vervoer altijd inbegrepen!
  • Comfortabel vliegen met KLM van Amsterdam naar Edmonton International Airport
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta
  • Alleen via SneeuwzekerDeals.nl: gratis eigen ski’s of snowboard mee!

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer