Edmonton International Airport

Luchthaveninformatie
Jouw Canadese winteravontuur begint op Edmonton International Airport (YEG), dat 30 km ten zuiden van de stad ligt. Op de luchthaven kun je direct jouw huurauto ophalen, in de SunDog Tours shuttle naar Jasper National Park stappen en natuurlijk de reis naar Edmonton vervolgen. Wil je gebruikmaken van het ov, dan kun je kiezen tussen de Edmonton Skyshuttle (handige verbinding naar diverse hotels in het centrum) of bus 747 die je in verbinding brengt met het lokale busnetwerk en het netwerk van de lightrail. Met het ov reis je in ongeveer 1,5 uur naar het centrum van de stad. Met de huurauto doe je hier ongeveer 40 minuten over.

Gezondheid en veiligheid
EIA blijft zich focussen op de gezondheid en veiligheid van passagiers. Er zijn meerdere (hygiëne)maatregelen getroffen om de verspreiding van COVID-19 tijdens de reis te beperken. Bekijk hier de maatregelen.

Winkelen en dineren

Op het vliegveld van Edmonton kun je je prima vermaken voor of na een lange vlucht. Je vindt er verschillende shops en restaurants zoals Outdoor Edmonton, waar je alvast je warme winterkleding kan inslaan, of restaurant Wok Box voor als je een beetje trek hebt gekregen na al die frisse winterlucht en al dat skiën over adembenemende pistes. Klik hier voor alle actuele shops en restaurants.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.