Over Oad

Uitgebreid en uniek aanbod
Sinds 2017 biedt reisorganisatie Oad vakanties aan naar Winters Canada. Er is voor ieder wat wils tot accommodaties tot 6 personen, want of je nu gaat voor een wintersport in luxe of een skisafari langs verschillende skigebieden, Oad heeft het!

Oad zorgt ervoor dat er altijd een vakantie is die past bij jouw budget en wensen. Je bent verzekerd van een reis met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en de reisspecialisten stellen de vakanties dusdanig samen dat je optimaal geniet van de reis, waarbij je in fijne hotels verblijft.De wintersportreizen naar Canada van Oad zijn o.a. inclusief vlucht, transfer, hotel én skipas. Excursie kun je desgewenst bijboeken.

Annuleringsvoorwaarden
Oad is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Reisgelden en hanteert de annuleringsvoorwaarden van de ANVR.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Oad
Vonderweg 44
7468 DC Enter
0547-284488

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.