Veilig op wintersport naar Edmonton en Jasper in Canada

Het is weer mogelijk om naar Canada te reizen. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat we aankomend seizoen weer kunnen genieten van de winterse avonturen in de Rocky Mountains. Helaas is het reizen nog niet helemaal zonder een aantal extra veiligheidsstappen, maar wij vertellen je alles wat je moet weten zodat jij veilig naar Canada kunt reizen. Na het lezen van dit artikel ben je klaar voor een wintersport naar het Canadese Edmonton & Jasper.

Reisadvies

Allereerst blijft natuurlijk ten alle tijden belangrijk om het reisadvies van de Nederlandse overheid te raadplegen voor vertrek. Op dit moment geldt er een geel reisadvies. Dit betekent dat reizen naar Canada mogelijk is, mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. De precieze voorwaarden voor het inreizen naar Canada vind je op de website van de overheid (Engelstalig). Ook hoef je op dit moment niet in een quarantaine bij terugkomst. Voor het meest actuele advies raadpleeg de website van website NederlandWereldwijd.nl.

Explore Edmonton

Maatregelen op het vliegveld

Zowel KLM, Schiphol Airport en Edmonton International Airport hebben verschillende maatregelen genomen om jouw reis zo veilig mogelijk te laten verlopen. KLM legt alles stap voor stap uit op hun website. Voor meer informatie over testen voor vertrek, mondkapjes en andere voorbereidingen die nodig zijn voor je reis kun je op deze pagina terecht.

Ook op Edmonton International Airport ben je verzekerd van een veilige omgeving met hoge hygiëne-eisen. Je leest alles over de maatregelen en voorschriften van Edmonton International Airport op deze pagina.

KLM

Rust en Ruimte in Edmonton en Jasper

De steden Edmonton en Jasper en het skigebied Marmot Basin liggen allemaal in de provincie Alberta. Coronamaatregelen en voorschriften worden in Canada bepaald per provincie. Op de website van Destination Canada vind je de meest up-to-date Coronamaatregelen die gelden in Canada. In principe zijn op dit moment zo goed als alle maatregelen opgeheven. Op sommige plekken geldt alleen nog een mondkapjesplicht.

Jasper National Park staat bekend om de rust en de ruimte, ook in het skigebied Marmot Basin. Er zijn nagenoeg nooit rijen bij de skilift en soms heb je de piste helemaal voor je alleen, dit is in de huidige situatie extra fijn.

Marmot Basin

Al deze maatregelen en voorschriften zorgen ervoor dat Nederlanders veilig op wintersport naar Canada kunnen. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog jouw wintersportvakantie naar Edmonton en Jasper.

Heb jij een reis naar Canada geboekt via Sneeuwzeker Deals, maar heb je twijfels of jij de reis kunt maken om wat voor reden dan ook? Neem dan rechtstreeks contact op met de reisorganisatie waar jij jouw reis hebt geboekt. Deze kan jou het beste adviseren over je reis. Heb je vragen over de vlucht? Neem dan contact op met KLM.

Ben je op zoek naar meer praktische informatie voor je wintersport naar Canada? Bekijk dan deze pagina. Hier vind je alles over valuta, taal, visum en nog veel meer.


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.