Skigebied Marmot Basin: dit winterseizoen nog beter

Ben je op zoek naar een unieke skivakantie? Dan is het skigebied Marmot Basin de ideale bestemming. Marmot Basin en het nabijgelegen stadje Jasper zijn helemaal klaar om Nederlandse reizigers te ontvangen. Ook heeft het skigebied een aantal veranderingen ondergaan om zo een veilige vakantieplek te bieden, en wintersporters nog beter van dienst te zijn. In deze blog lees je daar alles over!

Een zorgeloze wintersport in de Rocky Mountains

Sinds kort heeft Marmot Basin extra maatregelen getroffen, om wintersporters zo veilig en gezond mogelijk de pistes op te laten gaan. Het skigebied doet namelijk mee aan het Restriction Exemption Program. Bedrijven die hieraan deelnemen, hoeven zich niet te houden aan strenge maatregelen. De voorwaarde is wel dat zij verplicht zijn om gasten, vanaf 12 jaar en ouder, een recent negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs te vragen. Door de stappen van dit programma te volgen, hoopt het skigebied de besmettingskans te verkleinen voor toeristen, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze wintersportvakantie.

De beste service

De afgelopen periode is er ook het een en ander veranderd bij de werknemers van het skigebied. Er zijn meer mensen werkzaam in Marmot Basin dan in de voorgaande jaren het geval was. Voor jou betekent dit nog betere service dan je gewend bent in Marmot Basin! Zo hoef je bijvoorbeeld minder lang in de rij te staan in winkels, en kunnen personeelsleden van restaurants je sneller helpen. Verder zijn dit seizoen de werknemers in Marmot Basin voornamelijk locals. Jarenlang was het gebied erg populair bij Australiërs en Nieuw-Zeelanders voor een werkvakantie, maar door de pandemie – en de lange grenssluiting van die twee landen – zit een tijdelijke baan in Canada voor veel van hen er dit jaar niet in. Gelukkig heeft dit geen negatief effect op reizigers. Sterker nog, alleen locals kennen de mooiste en meest interessante hotspots van het skigebied en de omgeving!

Marmot Basin heeft het allemaal

Ieder winterseizoen geniet je in Marmot Basin van maar liefst 91 pistes, bedekt met sublieme poedersneeuw. De skiliften brengen je tot een hoogte van 2.612 meter, dit belooft een prachtig uitzicht! Tijdens je wintersport in Canadese Rockies mag ook een bezoek aan het stadje Jasper niet ontbreken. Want hier is van alles te beleven. Zo kun je tijdens je vakantie wilde dieren spotten en shoppen in authentieke winkels.

Met de directe vlucht van KLM ben je binnen 9 uur in Canada. Raadpleeg de website van KLM voor het actuele vluchtschema. Zien we jou deze winter skiën in Marmot Basin? Bekijk hier de mogelijkheden!


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.