Nieuw gebied geopend in Marmot Basin

Spannend nieuws uit Marmot Basin in Jasper National Park in Canada! Onlangs is er een nieuw gebied in Marmot Basin geopend dat klaar is om skiërs en snowboarders te ontvangen. Vandaag hebben we de foto’s daarvan binnen gekregen die we graag met jullie delen!

Begin deze maand werden een aantal langverwachte en geweldige afdalingen rechts van de berg Marmot Peak voor het eerst voor skiërs geopend. Dit is voor het eerst in de 56-jarige geschiedenis van het skigebied Marmot Basin.

Er ging veel planning aan vooraf om dit uitdagende terrein voor gevorderde skiërs te openen. Petje af voor het veiligheids- en operatieteam van Marmot Basin voor het verwezenlijken van deze droom.

Het nieuwe gebied is de belichaming van alpineskiën op hoog niveau: een steil, met sneeuw gevuld, boomloos terrein met adembenemende uitzichten op de omliggende Rocky Mountains. Let op! Alleen geschikt voor de échte thrillseekers.

Helaas kunnen we op dit moment niet zelf genieten van dit mooie, nieuwe terrein binnen Marmot Basin. Uiteraard hopen we op een herkansing in seizoen 2021/2022. Alvast je vrienden warm maken voor deze afdalingen? Deel dit nieuws met ze!

Ondertussen kan je natuurlijk wel kijken naar de reismogelijkheden voor volgend jaar.

Houd ondertussen het reisadvies voor Canada van het Ministerie van Buitenlandse Zaken goed in de gaten en laat je inspireren door een kijkje te nemen op onze website.


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De mooiste toekomstige reismogelijkheden van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en lokaal vervoer altijd inbegrepen!
  • Comfortabel vliegen met KLM van Amsterdam naar Edmonton International Airport
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta
  • Alleen via SneeuwzekerDeals.nl: gratis eigen ski’s of snowboard mee!

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer