KLM vliegt deze winter twee keer per week naar Edmonton

Vanaf 29 oktober vliegt KLM twee keer per week naar de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains: Edmonton. Met een Airbus A330-300 gaat KLM deze winter iedere donderdag en zaterdag tussen Amsterdam Schiphol Airport en Edmonton International Airport vliegen.

Na een pauze van vijf maanden wordt de vlucht tussen Amsterdam en Edmonton in de nieuwe winterdienstregeling, die op 25 oktober van start is gegaan, weer hervat. KLM gaat een cirkelroute vliegen, die eerst een tussenstop op Calgary International Airport maakt om daar passagiers op te halen. Vervolgens vliegt het toestel door naar Edmonton, om vanaf daar non-stop terug te keren naar Amsterdam. Dit zou betekenen dat, zodra er positieve reisadviezen gelden, reizigers vanuit Nederland en België gemakkelijk naar Edmonton kunnen reizen.

Reisadvies
Canada is op dit moment alleen toegankelijk voor noodzakelijke reizen, dus een vakantie zit er nog even niet in. Maar, binnenkort kun je wel weer inspiratie opdoen voor een reis naar de Canadese Rockies in de toekomst. Bekijk pakketten van Oad, Wintersport Canada Amerika en Tioga Tours voor een idee over hoe zo’n wintersport in Canada er uit kan komen te zien.

Meer informatie over Edmonton International Airport is te vinden op www.flyeia.com. Internationale reisadviezen zijn te bekijken via de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.