Goed nieuws: Marmot Basin opent officieel op 10 november 2017

Haal je ski’s of snowboard maar uit de kast, want het moment waar we allemaal reikhalzend naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken: de pistes van Marmot Basin gaan weer open. Aanstaande vrijdag 10 november is het skigebied in Jasper National Park weer open voor een winterseizoen vol poedersneeuw en winterpret.
 
Momenteel wordt er druk gewerkt om de pistes wintersport proof te maken voor de grote opening komende vrijdag. Zowel terrein onderaan in het skigebied als bovenin zal geopend worden, waardoor de eerste skiërs en snowboarders van ieder niveau zich te buiten kunnen gaan tijdens het eerste weekend.
 
Goed begin van het seizoen
Tot nu toe zijn de weercondities in Marmot Basin fantastisch. In de maanden oktober en november is er al 105 centimeter sneeuw gevallen en het lijkt erop dat het skigebied komende dagen nog meer fijne poedersneeuw erbij krijgt. Ook zijn de sneeuwkanonnen momenteel druk bezig om de lagere gebieden in het skigebied te voorzien van een goede laag sneeuw!
 
Aangezien de temperatuur halverwege de berg momenteel onder het vriespunt ligt blijft de sneeuw in goede conditie. Optimale omstandigheden om komende vrijdag open te gaan, dus!
Wist je dat…
De sneeuwkanonnen in Marmot Basin 4546 liter water kunnen omzetten naar sneeuw PER MINUUT! Dat is een heleboel sneeuw… Reken maar dat er een mooie laag op de pistes ligt komende vrijdag!
 
Boek jouw powder flight to the Canadian Rockies
Ook zin gekregen om de pistes van Marmot Basin te gaan bedwingen? Snappen wij! Heb jij jezelf nog niet verzekerd van een Sneeuwzeker Deal naar Edmonton en Jasper, dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen? Bekijk het aanbod wintersportreizen en vlieg deze winter nog met KLM naar Edmonton om vervolgens te genieten van de pistes van Marmot Basin in Jasper National Park! Let’s go powder!

Deel dit bericht

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.