Goed nieuws: Europa nog beter verbonden met de Canadese Rockies

Vanaf aankomende winter zal er een nieuwe shuttleservice van Edmonton International Airport naar Jasper gaan rijden, waardoor je nog sneller in het hart van de Canadese Rockies kunt staan. Deze transfer sluit vanaf december 2017 namelijk direct aan op de aankomsten van de KLM-vluchten vanuit Amsterdam!

Foto van de SunDog Tours Shuttle van Edmonton International Airport naar Jasper

De nieuwe shuttleservice van SunDog Tours start op 21 december 2017 en zal tot 8 april 2018 drie keer per week vanaf de luchthaven vertrekken, waardoor reizigers aansluitend op hun KLM-vlucht direct kunnen doorreizen naar de Canadese Rocky Mountains. “Deze naadloze verbinding van Amsterdam naar de Canadese Rockies brengt de beroemde poedersneeuw van Alberta dichterbij dan ooit”, zegt Hugo van Joolen van KLM.

De nieuwe shuttleservice, die aansluit op de vlucht KL675, is een extra toevoeging aan de dagelijkse transferdienst die al door SunDog wordt aangeboden en Edmonton en Jasper het hele jaar door met elkaar verbindt. “De directe vlucht van Amsterdam naar Edmonton in combinatie met de nieuwe shuttle van SunDog biedt meer kansen om te reizen tussen Europa, Canada’s festivalstad Edmonton en de ongerepte natuur van Jasper National Park”, zegt algemeen directeur van Tourism Jasper, James Jackson.

De SunDog shuttle is afgestemd op KLM-vlucht KL675, die op dinsdag, donderdag en zondag vanuit Amsterdam aankomt in Edmonton. De shuttle vertrekt om 18:00 uur plaatselijke tijd en arriveert in Jasper om 22:00 uur. De shuttle terug naar Edmonton International Airport vertrekt op dinsdag, donderdag en zondag om 10:00 uur vanuit Jasper, waarna deze weer naadloos aansluit op de retourvlucht KL676 terug naar Amsterdam.

Zoals je leest zijn de Canadese Rockies dichterbij dan ooit. Boek nu jouw Sneeuwzeker Deal naar deze ultieme winterbestemming!


Deel dit bericht

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen