Edmonton is terug van weggeweest!

Goed nieuws! Er zijn positieve geluiden uit Edmonton. De Canadese overheid heeft de inreisbeperkingen versoepeld en is vanaf vandaag – 7 september 2021 – weer toegankelijk voor internationale reizigers. Edmonton International Airport verwelkomt inmiddels ook weer vluchten van KLM. Daarmee is de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains weer bereikbaar voor Europese reizigers. Edmonton is terug van weggeweest! Beleef het aankomende winter tijdens een droomwintersport. 

Met het wintersportseizoen in aantocht had de opening van het land en de hervatting van de vliegverbinding wat ons betreft niet op een beter moment kunnen komen. Nederlandse skiërs en snowboarders kunnen zich nu weer gaan verheugen op een wintersport in Edmonton en Jasper. Nadat het maanden niet mogelijk was om naar Canada te reizen, is een skivakantie in de sublieme poedersneeuw van de Rocky Mountains het leukste cadeau wat jij jezelf deze winter kunt geven. Geniet hier van de rust en eindeloze ruimte. Er zijn geen rijen bij de skilift. Soms heb je de piste helemaal voor jezelf. Hoe lekker is dat?

Overigens bieden Edmonton en Jasper meer dan alleen een skivakantie. In Jasper National Park kan je eindeloos veel avonturen in de natuur beleven. Ga bijvoorbeeld ijsklimmen, een hondensledetocht maken, wildlife spotten of op zoek naar het Noorderlicht. Een bezoek aan de bruisende stad Edmonton is de kers op de taart van de ultieme winterbeleving. Van het bijwonen van een ijshockeywedstrijd tot fatbiken door de River Valley van de stad.

Foto van skiën in Marmot Basin in Canada, bizons in Edmonton en Edmonton International Airport

Gezondheid staat voorop

Op dit moment geldt er vanuit de Nederlandse overheid een geel reisadvies voor Canada. De Canadese overheid heeft vanaf vandaag dus ook de inreismaatregelen versoepeld, maar uiteraard zijn er nog voorschriften waar toeristen rekening mee moeten houden. Zo moeten reizigers bijvoorbeeld volledig gevaccineerd zijn met een goedgekeurd vaccin en een negatieve PCR-test meenemen die niet ouder is dan 72 uur. Op de website van de Canadese overheid zijn alle voorschriften te vinden. Door deze maatregelen en de voorbereidingen die Edmonton International Airport en KLM hebben getroffen met betrekking tot hygiëne kunnen reizigers veilig en gezond op reis.

Bereikbaarheid

Op dit moment vliegt KLM twee keer per week naar Edmonton in een cirkelvlucht. Dit betekent dat je op zaterdag rechtstreeks naar Edmonton kunt vliegen, waarna de vlucht na een korte tussenstop op Calgary weer terug naar Amsterdam gaat. Op donderdag is de vliegverbinding andersom: dan vlieg je rechtstreeks terug vanuit Edmonton. Kijk voor het meest actuele vluchtschema op de website van KLM.

Laat je inspireren door onze Sneeuwzeker Deals

Op onze website vind je van verschillende reisorganisaties een aanbod van mooie wintersportreizen naar Edmonton en Jasper. Ga skiën in de poedersneeuw van Marmot Basin, ga op ontdekken door de bevroren Maligne Canyon of ga bizons spotten in Elk Island National Park. De mogelijkheden tijdens de winters zijn eindeloos en bezorgen je ongetwijfeld een onvergetelijke wintersport. Ook fijn: boek je via touroperators aangesloten bij Sneeuwzeker Deals dan vlieg je altijd met KLM en mag je gratis je eigen ski’s of snowboard meenemen in het vliegtuig. Ga op avontuur met je eigen materiaal! Wel zo fijn, toch?


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.