4x festivals in Jasper

Natuurlijk kom je naar Jasper en de Canadese Rockies om te genieten van de prachtige natuur en heerlijke poeder sneeuw. Maar in Jasper is nog meer te beleven. Ook in het winterseizoen zijn er namelijk een aantal leuke festivals waar je naar toe kunt. Hieronder vind je ze allemaal op een rijtje.

Jasper in January
Als je deze maand nog naar Canada afreist mag je dit festival zeker niet missen. Van 17 januari tot 2 februari vind namelijk Jasper in January plaats. Tijdens dit festival geniet je van vele winterse activiteiten, verdeeld over drie categorieën: kunst, food en avontuur. Zo kun je mee dansen -zingen met live muziek, bieden restaurants speciale menu’s aan, kun je verschillende bieren proeven of maak je een sneeuwschoenwandeling. Ontdek zelf wat er allemaal te beleven is!

Jasper Beer and Barley summit
Ontsnap aan de koude winterlucht en vul je mok met de beste lokaal gebrouwen bieren tijdens de Jasper Beer and Barley Summit die tussen 31 januari en 3 februari plaatsvindt. Leer van alles over het brouwproces en de verschillende smaken. Het festival wordt gehouden bij de Fairmont Jasper Park Lodge, dus lekker dicht bij huis als je daar overnacht!

The Canadian Rockies: Food Film Festival
van 7 tot 9 februari vindt in de Fairmont Jasper Park Lodge een gezellig film festival plaats. Als je van eten, films en wijn houdt moet je deze winter zeker naar dit festival. Dus trek al vast je comfortabele lounge kleding uit de kast en maak je klaar voor een fijne avond in Canadese stijl. Klik hier voor meer informatie.

Jasper Pride Festival
Van 23 tot 26 april 2020 is het dorpje Jasper geheel in regenboogkleuren gewikkeld tijdens het Jasper Pride Festival. Diversiteit is erg belangrijk voor bergdorpje. Jasper wil niemand buitensluiten. Daarom komen er op dit festival locals en reizigers met alle achtergronden en seksuele oriëntaties af. Het festival is open voor iedereen die feest wil vieren en de LGBTQIA+ een warm hart toe draagt. 

Wil je deze festivals van dichtbij meemaken? Boek dan nu jouw wintersportvakantie via Sneeuwzeker Deals tijdens deze data en geniet van de uiteenlopende festivals die Jasper te bieden heeft.


Deel dit bericht

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer