Canada trapt op 12 oktober de winter af met sneeuwballengevecht in Rotterdam

Get ready for the winter! Nu de zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst, is ook de winter niet ver weg meer. Reden te meer om dit seizoen feestelijk af te trappen met een heus sneeuwballengevecht in Rotterdam! Op vrijdag 12 oktober zorgen de Canadese bestemmingen Edmonton en Jasper National Park tussen 16.00 en 19.00 uur voor een grote berg poedersneeuw waarmee iedereen al de eerste winterpret kan beleven.

In het skigebied Marmot Basin in Jasper National Park in de provincie Alberta valt jaarlijks 500 cm verse poedersneeuw van top-kwaliteit. De bestemmingen kunnen dan ook niet wachten tot het wintersportseizoen weer begint en nemen daarom een voorsprong hierop door op 12 oktober op het Schouwburgplein in Rotterdam dit gratis sneeuwballengevecht te organiseren. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen. Edmonton en Jasper verzorgen de sneeuw, de sneeuwballengooiers hoeven alleen handschoenen mee te nemen. Een sneeuwpop bouwen kan natuurlijk ook!

Ben jij erbij? Meld je dan aan voor het Facebook-evenement en deel jouw leukste foto’s & video’s op social media met #sneeuwzekerdeals!

Sneeuwballengevecht in Edmonton | SneeuwzekerDeals.nl

Wintersport naar Canada
Genieten van een wintersportvakantie kan uitstekend in Canada! Op onze website boek je gemakkelijk en voordelig jouw skivakantie naar Edmonton en Jasper. Deze reizen worden verzorgd door Nederlandse reisorganisaties en zijn altijd inclusief rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Edmonton, accommodatie, vervoer, skipas én het gratis inchecken van eigen ski- of snowboardmateriaal aan boord.


Deel dit bericht

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer