Fikse korting op een reis naar Canada tijdens Black Friday!

Op vrijdag 29 november is het Black Friday, en dat betekent fikse korting op je reis naar Edmonton en Jasper in Canada. Wanneer je vrijdag of zaterdag een deal van Oad, Wintersport Canada Amerika of Tioga Tours boekt via SneeuwzekerDeals.nl ontvang je €100 korting per persoon!

Speur alvast Sneeuwzeker Deals af naar jouw favoriete wintersportvakantie en ga er klaar voor zitten, want de Black Friday gekte breekt morgen los. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 9-daagse wintersport van Oad waarbij je overnacht in de Marmot Lodge, deze 9-daagse luxe winterreis van Wintersport Canada Amerika of deze 11-daagse skisafari van Tioga Tours? Bezoek de actiepagina voor meer informatie over de actie, en sleep ook zo’n sneeuwzekere Black Friday deal in de wacht!

Wintersport naar Jasper en Edmonton
Marmot Basin is het sneeuwzekere skiresort van Jasper National Park, waar skiërs en snowboarders maximaal kunnen genieten van de 91 prachtige pistes, 696 hectare aan terrein en 7 praktische liften waarvoor je zelden in de rij hoeft te staan. Ook op avontuur in de stad? Begin of eindig je wintertrip met een bezoek aan Edmonton, de hoofdstad van de provincie Alberta. Deze toegangspoort tot de Rockies staat ook wel bekend als dé festivalstad van Canada, met het hele jaar door festivals, evenementen en andere leuke activiteiten.

Waar wacht je nog op? De klok tikt! Boek nu jouw sneeuwzekere Black Friday deal.


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.