Over Travelnauts

Bijzondere reizen met kinderen
Travelnauts is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in bijzondere reizen met kinderen. De reisspecialisten van Travelnauts zijn ervaren, enthousiast, bereisd en bovenal expert in gezinsreizen. Zij stellen met passie een bijzondere familiereis samen die past bij de wensen en ideeën van jou en je kinderen. Daarnaast is Travelnauts de trotse winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2020 in de categorie “Verre Vakanties”.

Annuleringsvoorwaarden Travelnauts
Travelnauts garandeert kwaliteit en flexibele voorwaarden. Travelnauts is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Mocht je onverhoopt moeten annuleren, dan zijn de volgende voorwaarden van de van toepassing.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

 

 

.

Contactgegevens

Travelnauts
Weerdestein 116
1083 GH Amsterdam
020 52 89 333
info@travelnauts.nl

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Veilig wintersporten in Canada

Volg deze eenvoudige stappen en geniet van poedersneeuw!

Lees meer