Over Tenzing Travel

Specialisten in Verre Reizen
De reisspecialisten van Tenzing Travel hebben een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken, die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Ze doen er alles aan om hun reizigers ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Dit doen ze al meer dan vijfendertig jaar. Tenzing Travel is de afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards  en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Wintersport Canada
Bij Tenzing Travel kun je niet alleen terecht voor de getoonde wintersportreizen, maar ook voor een reis op maat. Omdat de reisspecialisten van Tenzing Travel de bestemming zelf regelmatig bezoeken, kunnen zij je uit eigen ervaring adviseren over de ultieme wintersportvakantie naar Canada.

Annuleringsvoorwaarden
Tenzing Travel garandeert kwaliteit en flexibele voorwaarden. Tenzing Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Mocht je onverhoopt moeten annuleren, dan zijn de volgende voorwaarden van de van toepassing.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Tenzing Travel
Weerdestein 116
1083 GH Amsterdam
020 398 93 98
info@tenzingtravel.nl

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Veilig wintersporten in Canada

Volg deze eenvoudige stappen en geniet van poedersneeuw!

Lees meer