Over Doets Reizen

Doets Reizen heeft als missie om een reis naar de Verenigde Staten, IJsland of Canada te organiseren die je meer laat beleven dan je verwacht. Ze zorgen ervoor dat je echt kunt genieten van dé hoogtepunten in de Verenigde Staten en Canada! Gemak en kwaliteit zijn hun sleutelwoorden. Ze zorgen voor verrassende bezienswaardigheden – die je reis net even completer maken – doordat zij alles al voor je hebben verkend in deze landen. Dit is namelijk al sinds 1981 hun vak! Iedere medewerker van Doets Reizen begrijpt ook precies de verwachtingen die je hebt en de emoties die je voelt bij zo’n reis. Jouw droom is hun droom, en die maken zij graag waar!

Garanties

Doets Reizen biedt je een ultieme reis door Canada aan en geeft hiervoor een aantal garanties. Allereerst zorgen ze voor uitgebalanceerde routes, waardoor je volop tijd hebt om het land écht te zien. De accommodaties zijn altijd in de buurt van de hotspots, zowel in een nationaal park als in het centrum van een stad. Ook kun je kiezen uit diverse accommodaties, geschikt voor ieder budget en kun je alle reizen op maat laten aanpassen. Tot slot krijg je bij iedere reis een verrassend en compleet reisbescheidenpakket met zeer unieke en gedetailleerde info, zodat je Canada echt kunt beleven!

Contactgegevens

Doets Reizen
Gerrit Rietveldweg 1
1703 DD Heerhugowaard
072-5753333
info@doetsreizen.nl

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer