Binnenkort vind je hier de scherpste deals.

Over de Jong Intra Vakanties

Een hele fijne vakantie, dat wenst de Jong Intra Vakanties, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin je volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Zij verdiepen zich in de vakantiewensen van hun klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of je nou alleen, met je partner, met je gezin of in een groep wilt reizen, zij vullen het graag samen met jou in. Welke vakantie je ook kiest, zij zorgen ervoor dat je een hele zorg minder hebt. En dat doet de Jong Intra Vakanties al jaren zo goed, dat zij sinds 2014 de titel ‘Beste Allround Touroperator’ mogen voeren en daarnaast zijn ze ‘Beste aanbieder wintersport 2018’!

Passie voor reizen

De Jong Intra Vakanties bestaat uit een enthousiast team met een passie voor reizen die 7 dagen per week voor je klaar staat. Maak een afspraak op hun kantoor of laat één van hun reisprofessionals bij je thuis langskomen.

Contactgegevens
De Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984 AA Ridderkerk
0180 – 457 803

Non-stop in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De scherpste deals van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en transport altijd inbegrepen!
  • Gratis je eigen ski's of snowboard mee met KLM
  • Rechtstreeks met KLM in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer